Forum

Please or Register to create posts and topics.

Nike Air Pegasus Online Winkel

Als het gaat om Nike's uitgebreide lijn hardloopsneakers, nodigt het merk vaak artiesten uit om hun creatieve visies te lenen. Nike Air Pegasus Heren/Dames Voor de doorlopende serie Artist In Residence (AIR) rekruteert de Swoosh de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde kunstenaar Kelly Anna London om een ​​van zijn nieuwste silhouetten aan te nemen: de Nike Pegasus 38. Erkend voor haar krachtige, silhouetfiguren die vaak verbonden zijn met sport en lichaam positiviteit, verwent Londen het zwarte mesh bovenwerk van de performance-trainer in kleurrijke, lukrake vormen en figuren die een moderne draai lijken te geven aan het werk van Henri Matisse.

Image

De tinten die in haar patronen worden gebruikt, worden ook elders toegepast, zoals het pastelgroen dat wordt gebruikt op de oversized Swoosh-omtrek aan de zijkant en de veters. Nike Air Pegasus Schoenen Bovendien kleurt een koningsblauw de veterlussen en de binnenkant. Een tussenzool met een ontwerp dat net zo druk is als het bovenwerk, maakt het uiterlijk compleet, aangezien het React-schuim en Zoom Air-gedempte eenheid zwarte verfspatten op een witte basis heeft.

De Goedkope Nike Air Pegasus is niet zo revolutionair als andere proposities onder de Nike Running-paraplu, maar het perfectioneert de hardloopschoen bijna. Voor zijn nieuwste ensemble heeft het Nike React-model met schuimkussen een niet-overeenkomende stijl die doet denken aan het "Greedy" -arrangement dat het vaakst wordt geassocieerd met de Nike Air Max 95.

De linker- en rechterschoenen van het aanstaande paar hebben respectievelijk lichte en donkere esthetiek. Nike Air Pegasus Online Winkel Hits van "Volt" en "Flash Crimson" verschijnen aan beide kanten, waardoor profiel-swooshes, veterlussen en inlegzooltjes worden geanimeerd. Zooleenheden onder de voeten nemen niet deel aan de niet-overeenkomende stijl die over het bovenwerk te vinden is. In plaats daarvan kiest React-demping over de volledige lengte voor een bijna-tonaal koelgrijs arrangement aangevuld met levendig blauw en "Dark Smoke Grey" loopvlak. Toch zullen de schoenen zeker een statement maken, of ze nu over een stoep of een spoor gaan.

De Nike Air Safari was de eerste Nike-schoen die voor inspiratie naar de struisvogel keek, hoewel die sneakers de huid van dat dier niet al te goed nabootsten. Nieuwe Nike Air Pegasus In de moderne tijd vind je dat soort hobbels in een hele reeks Nike Retro-releases, waarvan de nieuwste deze zwart-witte Nike Air Pegasus '89 is. Houd er rekening mee dat hun gebruik van dat materiaal vrij beperkt is - je vindt het alleen op enkele van de witte stukken naar de bovenste helft van de schoen.

http://www.apparentshoe.com